Vacuümmachines, tafelmodel. Vacuümmachines zonder kamer.
3 modellen.
Vacuüm verpakkingmachines zonder kamer, met speciale zakken.
Volledig uit roestvrij staal.
Elektronische kaart
Regelbare tijd voor de lassen.
VAS system (Automatische Vacuüm System) Volledig automatische cyclus tot opening van de deksel.
In optie:
Outside Kit om slang aan te sluiten. (Standard in CVE 420 Olio),
Slang voor “outside kit”
Kit 3 ronde deksels om op ronde glazen bokalen te plaatsen dia 110, 88 en 72 mm,
Kit container ovaal 3 liter,
kit container rond 2 liter
Vacuümmachines, tafelmodel.
9 modellen.
Elektronische kaart voor automatisch vacuümcontrole.
Kuip volledig in roestvrij staal.
Gestampte inox kuip met afgeronde hoeken in model 315 en 415
Gelaste kuip voor model 214 et serie 500;
Gebombeerd deksel. (Vlak voor 214)
Vacuümeren buiten de kamer mogelijk mits speciale zakken.
In optie: unit voor injectie van inerte gassen.
In optie: polyethyleen inlegplanken.
Vacuümmachines, tafelmodel.
Vacuümmachines.
11 modellen.
Elektronische kaart voor automatisch vacuümcontrole.
Kuip volledig in roestvrij staal.
Gestampte inox kuip met afgeronde hoeken in model 415
Gebombeerd deksel.
Vacuümeren buiten de kamer mogelijk mits speciale zakken.
In optie: unit voor injectie van inerte gassen.
In optie: polyethyleen inlegplanken.
Vacuümmachine in verschillende afmetingen en modellen
Bent u op zoek naar een vacuümmachine dan kan je deze bij Asogem Equipment bestellen.
Wij hebben +- 20 modellen waaruit je kan kiezen en die zeker aan een van uw noden zal voldoen.
De vacuümmachines zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Door het vacuüm verpakken van vers bereid voedsel bewaard deze langer. De lucht wordt er volledig uitgezogen en mits een optie kan men er inerte gassen aan toevoegen om de vacuüm verpakte goederen langer te bewaren.
Het vacuüm verpakken is vooral interessant voor bereide maaltijden, gesneden vlees, bewerkte groentjes,... Deze kunnen in sommige omstandigheden in de verpakking au bain marie opgewarmd worden om zo te serveren.
Door de vacuümmachine kan u voeding langer bewaren en neemt deze ook minder plaats in. In meer en meer gevallen gaat men vacuüm koken (sous-vide koken) bv. scholen, bedrijfsrestaurant,..
Wens je meer informatie over de vacuümmachine van Asogem Equipment, kijk dan op de site onder vacuümmachine
voor contact of een vrijblijvende offerte webcontact@asogem-equipment.be
of telefonisch +32 (0)3 887 31 60
of fax +32(0)3 887 31 63